Mysigt att vakna upp till

Det är så mysigt att vakan med att sätta fötterna på en heltäckningsmatta, det är något som man inte ser så ofta här hemma i Sverige men som är mer vanligt utomlands. Och det är så mysigt och så skönt, mina föräldrar har skaffat det på övervåningen hos dom och det är så härligt att sova över där, då kan man bara sätta ner fötterna och inte frysa det är härligt det!
Så det är något som jag tycker borde bli mer populärt för det är så skönt att kunna gå barfota även på vintern. De är något som man borde tänka över mer att det kanske kan vara något som man kan pröva på nästa gång som man har tänkt att göra om hemma. 

Bra att se det hos någon annan först

Det kan vara skönt att få prova på det först hos någon annan som till exempel jag gjorde hos mina föräldrar, om jag skulle göra om så skulle jag gärna sätta in en heltäckningsmatta. Snyggt och så ljuddämpande och så mysigt, det blir en mer hemtrevlig känsla med heltäckningsmattor
Ja det finns så mycket kul och roligt som man skulle kunna göra hemma som får det att bli mysigt och fint och det är så härligt att det finns så många valmöjligheter till hur man kan göra om det.
Bra att man ser att det behöver inte vara så som man alltid har gjort det förut utan det kan vara värt att göra det på något annat sätt och få en liten annan känsla i hemmet. Det är ju alltid kul att kunna sätta sin egna prägel på sitt hem och få göra det mer personligt än att bara göra precis som alla andra har gjort det. Så det kan verkligen vara värt att våga göra något som man inte hade tänkt från början.